УПИС деце 2022/2023 конкурс

plavi cuperak logo
На основу члана 17. Закона о система образовања и васпитања, и члана 20. Статута Предшколске установе ''Плави чуперак'' Тител, као и члана 13. Закона о предшколском васпитању и образовању П.У. ''Плави чуперак'' Тител дана
31.03.2022. отвара

К О Н К У Р С

ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У РАДНОЈ 2022/2023. ГОДИНИ, ОД 01.04.2022. ДО 30.04.2022. године, за целодневни, полудневни боравак и припремни предшколски програм.

Ове године се у припремни предшколски програм уписују деца рођена у периоду од 01.03.2016. године до 28.02.2017. године

У радној 2022/2023. години објекти у саставу Предшколске установе ''Плави чуперак'' Тител, примају децу:

  • Тител – централни објекат за децу од навршене 1 године до поласка у школу

( припремни програм и целодневни боравак)

  • Шајкаш – за децу од навршене 1 године до поласка у школу (припремни програм и целодневни боравак)

  • Мошорин – за децу узраста од 3 године до поласка у школу (припремни програм и целодневни боравак)

  • Лок, Вилово и Гардиновци од 3 године до поласка у школу (припремни програм и полудневни боравак)

Захтев за упис у вртић са потребном документацијом подноси родитељ, односно, законски заступник детета преко портала http://www.euprava.gov.rs Е ПРИЈАВОМ.

Потребно је попунити образац пријаве а уколико има потребе за додатном документацијом, исту можете послати електронским путем на маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

За сва питања можете нас контактирати радним даном од 08-12 часова на следећи број телефона: 069/704-774 Нада Хорват.

Број:200/2022

Датум: 01.04.2022.

Директор установе

Јованка Андрић

 

Позив за вакцинацију

Инфо о вакцинацији - кликни на слику
 poziv za vakcinaciju
Линк ка порталу за пријаву - кликни на слику

 

 

 

 

eUprava vakcine

 

Међународна конференција „Примери праксе 2023“

 

18. МАРТА, 2023. године неколико васпитача наше установе присуствовали су међународној конференцији „ Примери добре праксе“ на којој су представљали нашу установу, презентујући своје стручне радове које су писали а који осликавају праксу рада васпитача, процесе промена као и спремност васпитача да стално граде своја знања, вештине и васпитно образовни рад.

На овом скупу своје радове презентовали су васпитачи централоног објекта у Тителу - Биљана Мишков „ Интегрисано учење кроз пројекат „ МРЕЖА“ затим васпитачи Викторија Дринић, Јелена Кодру, Мирјана Јовановић и Јованка Рошул са темом - „ Промене у дворишту као подршка добробити деце у нашем вртићу „ и васпитачи из објекта у Мошорину, Планинка Пожарев, Светлана Перановић, Рада Радић и Нада Павловић са темом „ Заједништво као главни ослонац у процесу грађења инспиративног простора вртића“

Помоћник министра просвете посетио нашу установу

IMG 5078
У понедељак, 13. марта, наша установа имала је част да угости помоћника министра просвете др Милана Пашића, који се врло радо одазвао позиву диркетора установе као и свим осталим запосленима. Актив директора и стручних сарадника ЈБ региона, уз подршку школске управе Нови Сад и локалне самоуправе Тител, окупио се око једног циља а то је добробит деце.

Опширније...

Признање за квалитет рада

 IMG 4962

Јуче, 09.марта, 2023. године почео је 18 међународни сајам образовања „ ПУТОКАЗИ“ на ком је наша установа добила посебно признање за унапређење и квалитет рада установе. На додели присуствовали су директорка Јованка Андрић и стручни сарадници Ана Бешењи и Далија Тодић. Предан рад наше установе и свих запослених, а нарочито циљ који је увек исти а то је добробит за свако дете – довео је до ових резултата на који смо веома поносни и који нас мотивишу да радимо још више и преданије.

Опширније...

Крсна слава наше установе

IMG 4455

Наша предшколска установа 02.02. прославила је своју крсну славу Преподобни Јевтимије Велики. Дугогодишња сарадња наше установе са установом за заштиту природе „ Тителски брег“ ове године крунисана је кумством те су нам запослени ове године били кумови на слави на челу са својим директором Зораном Павловићем. Након свечаног чина крсне славе, сечења колача и молитве, као и сваке године запослени и сви гости имали су прилике да уживају у пригодном програму припремно предшколске групе који су нам припремили са својим васпитачима. На наше велико задовољство заменик председника наше Општине Богољуб Марковић присуствовао је прослави наше славе и том приликом преузео кумство, те ће наредне године бити кум установе. Директорица Јованка Андрић захвалила се свима на одзиву и истакла лепу сарадњу коју наша установа има свим установама у нашој локалној заједници а која је веома важна зарад добробити наше деце. Славу установе обележили су и други објекти на територији наше Општине.

Опширније...

Нова година куца нам пред вратима

IMG 3626
И ове године бројне и разноврсне новогодишње активности обележиле су недељу уочи зимског распуста. У сваком објекту и месту, кроз сваки прозор вртића могла се чути новогодишња песмица, дечији смех, радост и срећа, а у ваздуху осећала се добро позната новогодишња еуфорија. Окићени прозори, собе, ходници, јелке, само што нису проговорили а деца би радосно вирила на прозор ишчекивајући добро познато старо лице деке ког чекају целе године.

Као и свих претходних година представници Локалне самоуправе на челу са председником Драганом Божићем посетили су централни објекат у Тителу и радосно пренели поздраве Деда Мраза доневши им пакетића које им је он лично послао, како за њих тако и за сву децу наше установе. За то време, деца припремно предшколске групе, васпитача Верице Калезић и Биљане Мишков припремила су и извела за све своје млађе другаре из целе установе једну новогодишњу представу „ Анина новогодишња авантура“ која је произашла из њиховог пројекта.

Опширније...

Простор као трећи васпитач

image2

„ Године узлета „ узимају у обзир специфичности учења у раном детињству. Деца уче кроз игру на најприроднији начин, кроз који дете учи да промишља, стиче нова сазнања, искуства и важне животне вештине. Простор као трећи васпитач је васпитно образовни процес који се развија, мења и расте заједно са свима који су укључени у њега. Оставља слободу да креира сопствени смер истраживања и остваривања пуног креативног потенцијала. Сва вредност, лепота и моћ програма „ Године узлета „ је у томе што овај програм не даје „ готова решења „ већ су васпитачи они који су креатори програма и који заједно са децом, својим колегама и родитељима граде и развијају програм, креирају контекст, развијају средину за учење. Управо тако догодило се и у централном објекту нашег вртића када се формирао нови заједнички простор креиран и обогаћен различитим средствима у којима деца наизглед непрестано бораве и уживају.

Опширније...

Бројач посета

219884

Календар

март 2023
нпусчпс
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Будите одговорни

20200323 134207

Мој Тител

moj titel logo