''Родитељи у центру пажње''

plavi cuperak logo titel logo

15. Јуна у општини Тител је по први пут одржана манифестација под називом ''Родитељи у центру пажње'' у организацији Предшколске установе ''Плави чуперак'' и Општине Тител, а у сарадњи са Центром за социјални рад из Титела, Домом здравља Тител као и две основне школе, ''Исидора Секулић'' из Шајкаша и ''Светозар Милетић'' из Титела.'

На манифестацији је учествовало преко 250 деце заједно са њиховим породицама из свих општинских места.

Опширније...

Међународна конференција „Примери праксе 2023“

 

18. МАРТА, 2023. године неколико васпитача наше установе присуствовали су међународној конференцији „ Примери добре праксе“ на којој су представљали нашу установу, презентујући своје стручне радове које су писали а који осликавају праксу рада васпитача, процесе промена као и спремност васпитача да стално граде своја знања, вештине и васпитно образовни рад.

На овом скупу своје радове презентовали су васпитачи централоног објекта у Тителу - Биљана Мишков „ Интегрисано учење кроз пројекат „ МРЕЖА“ затим васпитачи Викторија Дринић, Јелена Кодру, Мирјана Јовановић и Јованка Рошул са темом - „ Промене у дворишту као подршка добробити деце у нашем вртићу „ и васпитачи из објекта у Мошорину, Планинка Пожарев, Светлана Перановић, Рада Радић и Нада Павловић са темом „ Заједништво као главни ослонац у процесу грађења инспиративног простора вртића“

Помоћник министра просвете посетио нашу установу

IMG 5078
У понедељак, 13. марта, наша установа имала је част да угости помоћника министра просвете др Милана Пашића, који се врло радо одазвао позиву диркетора установе као и свим осталим запосленима. Актив директора и стручних сарадника ЈБ региона, уз подршку школске управе Нови Сад и локалне самоуправе Тител, окупио се око једног циља а то је добробит деце.

Опширније...

Признање за квалитет рада

 IMG 4962

Јуче, 09.марта, 2023. године почео је 18 међународни сајам образовања „ ПУТОКАЗИ“ на ком је наша установа добила посебно признање за унапређење и квалитет рада установе. На додели присуствовали су директорка Јованка Андрић и стручни сарадници Ана Бешењи и Далија Тодић. Предан рад наше установе и свих запослених, а нарочито циљ који је увек исти а то је добробит за свако дете – довео је до ових резултата на који смо веома поносни и који нас мотивишу да радимо још више и преданије.

Опширније...

Крсна слава наше установе

IMG 4455

Наша предшколска установа 02.02. прославила је своју крсну славу Преподобни Јевтимије Велики. Дугогодишња сарадња наше установе са установом за заштиту природе „ Тителски брег“ ове године крунисана је кумством те су нам запослени ове године били кумови на слави на челу са својим директором Зораном Павловићем. Након свечаног чина крсне славе, сечења колача и молитве, као и сваке године запослени и сви гости имали су прилике да уживају у пригодном програму припремно предшколске групе који су нам припремили са својим васпитачима. На наше велико задовољство заменик председника наше Општине Богољуб Марковић присуствовао је прослави наше славе и том приликом преузео кумство, те ће наредне године бити кум установе. Директорица Јованка Андрић захвалила се свима на одзиву и истакла лепу сарадњу коју наша установа има свим установама у нашој локалној заједници а која је веома важна зарад добробити наше деце. Славу установе обележили су и други објекти на територији наше Општине.

Опширније...

Нова година куца нам пред вратима

IMG 3626
И ове године бројне и разноврсне новогодишње активности обележиле су недељу уочи зимског распуста. У сваком објекту и месту, кроз сваки прозор вртића могла се чути новогодишња песмица, дечији смех, радост и срећа, а у ваздуху осећала се добро позната новогодишња еуфорија. Окићени прозори, собе, ходници, јелке, само што нису проговорили а деца би радосно вирила на прозор ишчекивајући добро познато старо лице деке ког чекају целе године.

Као и свих претходних година представници Локалне самоуправе на челу са председником Драганом Божићем посетили су централни објекат у Тителу и радосно пренели поздраве Деда Мраза доневши им пакетића које им је он лично послао, како за њих тако и за сву децу наше установе. За то време, деца припремно предшколске групе, васпитача Верице Калезић и Биљане Мишков припремила су и извела за све своје млађе другаре из целе установе једну новогодишњу представу „ Анина новогодишња авантура“ која је произашла из њиховог пројекта.

Опширније...

Бројач посета

234577

Календар

октобар 2023
нпусчпс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Информатор о раду

plavi cuperak logo

Будите одговорни

20200323 134207

Мој Тител

moj titel logo