Ликовни конкурс "Пролеће 2024"

НА XVIII конкурсу ликовних радова предшколске деце „ ПРОЛЕЋЕ 2024“ који је расписала предшколска установа „ Полетарац“ из места Оџаци са темом „ ПОРТРЕТ“ , учестовале су поред наше државе и радови деце из Црне Горе и Републике Српске.

Од укупно 2464 рада колико је пристигло награђено је свега 50 међу којима се налази рад предшколца из централог објекта из Титела Михајла Ковача – васапитача Јованке Рошул и Мирјане Јовановић под називом „ МОЈ ТАТА“ . Поносни смо и срећни што код деце свакодневно развијамо креативност, вољу и жељу и што можемо да се похвалимо и награђеним трудом и успесима.
image0

XII Окружни сусрети мед. сестара предшколских установа Србије

Окружни сусрети ове године одржани су у Зрењанину у предшколској установи „ Бубамара“. У пленуму учестовали су стручни сарадници који су дали овом скупу теоријску поставку а међу којима је била наша Ана Бешењи психолог и стручни сарадник наше установе, а након тога представљене су четири презентације које су на стручном пролећном скупу у Станишићима препознате и похваљене као примери инспиративне и најбоље праксе.

Циљ оваког скупа је јачање компетенција свих учесника као рефлексивих практичара у подржавању игре као кључне подршке учењу, развоју, добробити деце, као и унапређивању професионалних компетенција учесника кроз критичко преиспитивање и развијање рефлексивне праксе као услов за квалитетне промене.

XXVII Сусрет медицинских сестара и васпитача Србије

На стручном скупу у организацији Савеза удружења медицинских сестара и васпитача предшколских установа Србије који је одржан од 23.05.-26.05. у Станишићима, нашу установу представиле су васпитач Данијела Ковач и медицнска сестра васпитач Слађана Родић у чијем раду је учестовала и педијатријска сестра Весна Панић. Рад под називом „ НАШИ ХОДНИЦИ МЕСТО ЖИВЉЕЊА И СУСРЕТАЊА“ су пример добре праксе и сјајан показатељ како наше ходнике можемо користити као простор за интеракцију, учење и заједништво. Поносни смо што нашом праксом можемо стајати иза савремене педагошке парадигме.

ЧУПЕРЦИ НА ИЗЛЕТУ

У суботу, 18.маја две предшколске групе и једна старија упутиле су се заједно са својим васпитачима на излет. Посетили су позориште „ Тоша Јовановић „ у Зрењанину и уживали у позоришној представи Јована Царана где су кроз ново искуство проширили сазнања у оквиру пројекта којим се бави старија група нашег централног објекта у Тителу „ Како да направимо представу „ а потом су обишли Царску бару надомак истог града, где су имали паузу у природи. Овај излет испуњено је обећање председника наше Општине Драгана Божића поводом учествовања предшколске групе „ Лептирићи“ на отварању свечане Скупштине Општине Тител.

Локална самоуправа је увек уз нашу установу и велика нам је подршка.

КРОС РТС „ КРОЗ СРБИЈУ“

У петак 17.маја у свим објектима наше предшколске установе као и у целој Србији, у свим градовима и селима , организован је РТС КРОС у ком су истовремено у 10 часова трчали сви предшколци трку на 100 метара. Генерални покровитељ кроса је Министарство просвете док је подршка Спортски савез Србије. Сва деца добила су диплому и захвалницу за учешће.

„КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

НАШИ ПРЕДШКОЛЦИ- ВАСПИТНА ГРУПА ЛЕПТИРИЋИ ИЗ ЦЕНТРАЛНОГ ОБЈЕКТА УЧЕСТВОВАЛИ СУ НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ ЦРВЕНОГ КРСТА – ПОД НАЗИВОМ „ КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ“ .ПОНОСНИ СМО НА НАШЕ МАЛЕ УМЕТНИКЕ КОЈИ СУ ОСВОЈИЛИ ПРВА ТРИ МЕСТА, А И НА СВЕ ОСТАЛЕ КОЈИ СУ СЕ ПОТРУДИЛИ И УЧЕСТВОВАЛИ. ПРЕДСТАВНИЦИ ЦРВЕНОГ КРСТА СУ ИХ ОВИМ ПОВОДОМ ПОСЕТИЛИ А МИ ИМ СЕ ОВИМ ПУТЕМ ЗАХВАЉУЈЕМО НА ПОСЕТИ И ПОКЛОНИМА.

Бројач посета

269005

Календар

јул 2024
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Информатор о раду

plavi cuperak logo

Мој Тител

moj titel logo