Нова година куца нам пред вратима

IMG 3626
И ове године бројне и разноврсне новогодишње активности обележиле су недељу уочи зимског распуста. У сваком објекту и месту, кроз сваки прозор вртића могла се чути новогодишња песмица, дечији смех, радост и срећа, а у ваздуху осећала се добро позната новогодишња еуфорија. Окићени прозори, собе, ходници, јелке, само што нису проговорили а деца би радосно вирила на прозор ишчекивајући добро познато старо лице деке ког чекају целе године.

Као и свих претходних година представници Локалне самоуправе на челу са председником Драганом Божићем посетили су централни објекат у Тителу и радосно пренели поздраве Деда Мраза доневши им пакетића које им је он лично послао, како за њих тако и за сву децу наше установе. За то време, деца припремно предшколске групе, васпитача Верице Калезић и Биљане Мишков припремила су и извела за све своје млађе другаре из целе установе једну новогодишњу представу „ Анина новогодишња авантура“ која је произашла из њиховог пројекта.

Све остале групе приредиле су својим породицама и мештанима новогодишљу чајанку у центру Титела током које су делили новогодишње честиткеи свако пожелели најлепше жеље. Објекат у Вилову и Мошорину ове године акценат је ставио на хуманост па су деца заједно са родитељима и васпитачима организовала хуманитарну акцију како би усрећили децу без родитељског старања у установи „ Дечије село“ у Сремској Каменици и установи „ Свратиште“ у Новом Саду. Објекат у Шајкашу је ове године остварио је сарадњу са „ Удружењем љубитеља природе“ од којих су добили природну јелку коју су најпре окитили у духу предстојећих празника а коју ће касније засадити у парку или дворишту. У месту Гардиновици деца су се дружила са Деда Мразом који је лично дошао да их посети и подели им њихове поклоне, уживајући у њиховом друштву. У Локу припремно мешовита група у својој лабараторији која је настала из пројекта којим се тренутно баве, правили су украсе, честитке и исте уз песму делили својим мештанима и сарадницима.

СВА ДЕЦА И ЗАПОСЛЕНИ ИЗ ВЕСЕЛОГ ПЛАВОГ ЧУПЕРКА ЖЕЛЕ ВАМ СВИМА СРЕЋНУ И УСПЕШНУ НАРЕДНУ 2023. ГОДИНУ!

Бројач посета

240460

Календар

децембар 2023
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Информатор о раду

plavi cuperak logo

Будите одговорни

20200323 134207

Мој Тител

moj titel logo